Χορός Συλλόγου Γυναικών Λαρισας
Χορός Συλλόγου Γυναικών Λαρισας

Ο Δήμαρχος Καραστέργιος Δημήτριος με τον Αντιδήμαρχο κ. Αναγνώστου Ιωάννη και τον Πρόεδρο της «Ανδρομάνας» κ. Τσιγάρα Δημήτρη ,παραβρέθηκαν στην ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Δεσκάτης Λάρισας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στη Λάρισα.
Ο Σύλλογος Γυναικών Δεσκάτης Λάρισας είναι ένα δραστήριο σωματείο με πολυδιάστατη δραστηριότητα και προσφορά στον τομέα του πολιτισμού και της διάδοσης των ηθών και των εθίμων της γενέτειρας τους.

Μέσα από το χορευτικό, την χορωδία και την πλούσια δράση του οι συμπατριώτες μας που κατοικούν στη Λάρισα ,βρίσκουν ευκαιρία να ανταμώνουν, να διασκεδάζουν , να συνεργάζονται και να ψυχαγωγούνται στα ιδιόκτητα γραφεία του συλλόγου, που θυμίζουν έντονα Δεσκάτη και αποτελούν μια αξιόλογη λαογραφική έκθεση.
Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται ανάμεσα σε συμπατριώτες , συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσφορά του στη διατήρηση και διάδοση των ηθών και εθίμων , τονίζοντας ότι η γνώση της παράδοσης μας ,είναι η γνώση της ταυτότητας μας και αποτελεί απαραίτητο εφόδιο και θωράκιση απέναντι στην αξιακή κρίση των ημερών μας.
Ο Δήμος Δεσκάτης θα σταθεί αρωγός ενισχύοντας τη δράση του Συλλόγου και θα υποστηρίξει την προσπάθεια ολοκλήρωσης των γραφείων και των δύο αιθουσών της ΑΔΝΡΟΜΑΝΑΣ και της ΖΑΒΟΡΔΑΣ.