Θεομηνία έπληξε το Δήμο Δεσκάτης
Θεομηνία έπληξε το Δήμο Δεσκάτης

KATASTROFES  KATASTROFES1

Πρωτοφανής σε ένταση θεομηνία έπληξε το Δήμο Δεσκάτης στις 8 Σεπτεμβρίου προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές στο επαρχιακό, στο δημοτικό αγροτικό δίκτυο αλλά και σε ιδιωτικές περιουσίες.
Ο Δήμος Δεσκάτης αντέδρασε άμεσα καταγράφοντας τις ζημιές και αποκαθιστώντας την κυκλοφορία και την πρόσβαση στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις  με όσα μέσα διαθέτουμε.
Συγκινητική ήταν η συμβολή και η προσπάθεια των υπαλλήλων, των χειριστών και των εργατών του Δήμου Δεσκάτης τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Επίσης σε ειδική έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΡΠΕΡΟ, αφού οι περισσότερες καταστροφές έγιναν στη δημοτική ενότητα Χασίων αποφασίστηκε η υποβολή αιτήματος προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών μέσω της Περιφέρειας, κήρυξης του Δήμου μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας. Ακόμη συγκροτήθηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗ αξιολόγησης και καταγραφής των ΖΗΜΙΩΝ .
Αισιοδοξούμε ότι το αρμόδιο υπουργείο θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημά μας εγκρίνοντας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ΖΗΜΙΩΝ των πληγέντων περιοχών.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ