Θέμα : Πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας.
Θέμα : Πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : Πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας.
 
Σας καλούμε στις 29/2/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00΄ μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης «ΝΙΚΟΣ ΜΙΓΚΟΣ» όπου θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Δεσκάτης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν. 5056/2023, με τα κάτωθι θέματα:
1. Παράδοση και παραλαβή του Δήμου Δεσκάτης από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ( Λαμπρόπουλος Γεώργιος )
2. Λήψη μέτρων για την καθαριότητα στο Δήμο Δεσκάτης ( Μουσά Ιωάννα )
3. Ηλεκτροφωτισμός των κεντρικών δρόμων των οικισμών Δήμητρας και Άνοιξης και η σήμανση και πληροφοριακές πινακίδες των οικισμών αυτών ( Κρέτσαβος Δημήτριος )
4. Ποιος είναι ο προγραμματισμός του δήμου για την άρδευση των αγροτικών εκτάσεων; ( Καραστέργιος Δημήτριος )
5. Ποιος είναι ο σχεδιασμός του Δήμου για την διεκδίκηση ανταποδοτικών – αντισταθμιστικών από τη ΔΕΗ, και τι προτεραιότητες περιλαμβάνει; ( Γκανταϊφης Φώτιος )
6.Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα ενταγμένα έργα στο leader ( περίφραξη φράγματος ύδρευσης, Περιβαλλοντικό και πολιτιστικό πάρκο ΔΕΣΚΑΤΗΣ ); ( Ρουκάς Αθανάσιος )
7.Τι ενέργειες προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή για την κατασκευή κόμβων στις εισόδους της ΔΕΣΚΑΤΗΣ, πεζοδρόμιων, δεντροφύτευσης και φωτισμού στον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ δρόμο ( εθνικό δίκτυο ) και ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων; ( Ζαβαλιάνη Παρασκευή )
8. Τι μέτρα προτίθεται να λάβει η δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης των κουνουπιών στους παραλίμνιους οικισμούς του Δήμου Δεσκάτης ( Παλάντζας Λάμπρος )
9. Συζήτηση για την αποκατάσταση υπονόμων μετά από αίτημα τριάντα τουλάχιστον δημοτών και επιχειρήσεων προηγούμενων ετών ( Νάτσιουλας Λεωνίδας )
10. Γέφυρα Σούτσας ( Μωϋσιάδης Γεώργιος )
11. Συζήτηση για την αποκατάσταση της ύδρευσης στους οικισμούς Καρπερού – Δήμητρας και Άνοιξης ( Δούμας Γεώργιος )
 
Η Πρόεδρος του
Δημοτικού συμβουλίου
Σοφία Μανησιώτη
 
 
 
 
Όλες οι αντιδράσεις:

Δημήτρης Κρέτσαβος και Baso Drompoura