Τελετή ονοματοδοσίας αίθουσας δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δεσκάτης.
Τελετή ονοματοδοσίας αίθουσας δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δεσκάτης.

                         

    Σε ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στις 2-8-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, σε: «ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ Ι. ΜΙΓΚΟΥ».

     Η  τελετή πραγματοποιήθηκε για να υλοποιηθεί προηγηθείσα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, για την ονοματοδοσία της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, προς τιμή του διατελέσαντος επί δύο συνεχόμενες θητείες, δημάρχου Δεσκάτης, Νίκου Μίγκου, για να τιμηθεί η προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση και γενικά στα δρώμενα του τόπου.

   Παρουσία των οικείων του, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσόνας κ. Χαρίτωνος, του αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ιωάννη Γιάτσιου, του δημάρχου Δεσκάτης κ. Δημητρίου Κορδίλα, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμούκαι κατοίκων του Δήμου Δεσκάτης, η λιτή τελετή ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Νίκου Μίγκουκαι ακολούθησαν σύντομες ομιλίες του δημάρχου Δεσκάτης κ. Δημητρίου Κορδίλα, που αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά του τιμώμενου προσώπου, καθώς και της αδερφής του εκλιπόντος κ. Ευαγγελίας Μίγκου, που αναφέρθηκε κυρίως στο χαρακτήρα του.

    Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της  ονοματοδοσίας  της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, που στο εξής θα ονομάζεται: «ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ     Ι.  ΜΙΓΚΟΥ» και η εκδήλωση έκλεισε, κατ’ αυτό τον τρόπο,   σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου