Σύσκεψη στο Δήμο Δεσκάτης
Σύσκεψη στο Δήμο Δεσκάτης

      Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα  19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, με πρωτοβουλία  της  Περιφέρειας  Δυτικής   Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ  εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και αιρετών,  εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Δήμου Δεσκάτης.

   Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας, ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Δημήτριος Κορδίλας, αιρετοί του Δήμου Δεσκάτης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου Δεσκάτης.

    Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν υποδομές και  έργα που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Διοίκησης και αφορούν την δημοτική ενότητα της Δεσκάτηςτου Δήμου Δεσκάτης.

    Για ζητήματα που αφορούν την δημοτική ενότητα Χασίων του Δήμου Δεσκάτης, θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη στο Καρπερό και στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Χασίων, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί στο άμεσο μέλλον.

 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου