Συνέντευξη Δημάρχου Κορδίλα Δημητρίου στο Δελτίο Ειδήσεων του WEST CHANNEL στις 6 Νοεμβρίου 2020.
Συνέντευξη Δημάρχου Κορδίλα Δημητρίου στο Δελτίο Ειδήσεων του WEST CHANNEL στις 6 Νοεμβρίου 2020.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης Κορδίλας Δημήτριος χορήγησε συνέντευξη την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο Δελτίο Ειδήσεων WEST CHANNEL, στον δημοσιογράφο κ. Βακρατσά Δημήτρη για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοιού στο Δήμο Δεσκάτης.

Αρχικά, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα δείγματα που διενεργήθηκαν. Από τα 46 δείγματα του rapid test που έγιναν  στο Κέντρο Υγείας της Δεσκάτης στις 5 Νοεμβρίου 2020 τα 33 δείγματα είχαν θετικό αποτέλεσμα.Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου παραβρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Κεντρική πλατεία της Δεσκάτης, όπου από τα 100 δείγματα του rapid test τα 30 δείγματα ήταν θετικά.

Στην συνέχεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε ότι τα θετικά δείγματα αφορούσαν ηλικίες κάτω των 45 ετών και υπήρχαν ελάχιστα δείγματα ηλικιωμένων ατόμων. Τόνισε, ότι αναμένουμε τα αποτελέσματα των 20 δειγμάτων μοριακού τεστ τα οποία έγιναν σε 20 μαθητές του Λυκείου Δεσκάτης.

Αναφέρθηκε στο ζήτημα των 5 δειγμάτων των υπαλλήλων του Δημαρχείου Δεσκάτης τα οποία ήταν θετικά, καθώς υπάρχει και 1 θετικό αποτέλεσμα στο κατάστημα του Πρώην Δήμου Χασίων. Τόνισε ότι το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στον χώρο του Δημαρχείου Δεσκάτης καθώς και στον Πρώην Δήμο Χασίων στο Καρπερό.

Τέλος ο Δήμαρχος έδωσε το δικό του μήνυμα για το lockdown που θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα. Πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τις οικογένειές των υπολοίπων. Η εξάπλωση του ιού είναι αρκετά ανησυχητική.

Παρακάτω αναρτήθηκε αυτούσια η Συνέντευξη του Δημάρχου Δεσκάτης Kορδίλα Δημητρίου στο Δελτίο Ειδήσεων του WEST CHANNEL:

https://www.youtube.com/watch?v=kb15liwzJAs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0oQ-Lv3UlgvFR8UrG71dG09a5rCAdjdzIgavwKEskXeEBnrX7r09Zz9ew