Συνάντηση με τον Υπουργό κ.Στέλιο Πέτσα
Συνάντηση με τον Υπουργό κ.Στέλιο Πέτσα

                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

   Στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κορδίλας, είχε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τοναναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Δεσκάτης και ευρύτερα τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέας Πάτσης, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης και ο αντιδήμαρχος Γρεβενών κ.  Χρήστος Τριγώνης.

     Στη συζήτηση που έγινε και σχετικά με τα θέματα  που αφορούν το Δήμο Δεσκάτης, ο κ. Πέτσας δεσμεύθηκε προς τον κ. Κορδίλα  για την άμεση ένταξη των πρώτων έργων του Δήμου Δεσκάτης που υποβλήθηκαν έγκαιρα και κατά προτεραιότητα στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

   Επίσης συζητήθηκε με τον κ. Υπουργό το φλέγον ζήτημα που απασχολεί τόσο το Δήμο Δεσκάτης όσο και όλους τους μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους, δηλαδή η υποστελέχωση των υπηρεσιών και η εξεύρεση λύσεων για την άμεση στελέχωσή τους.

    Τέλος, ο δήμαρχος Δεσκάτης, με την ευκαιρία,  ευχαρίστησε από κοινού τον κ. Υπουργό και τον βουλευτή  Γρεβενών για την πρόσφατη έκτακτη χρηματοδότηση που έλαβε ο Δήμος Δεσκάτης λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε στην περιοχή του Καρπερού.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου