Συνάντηση Δημαρχου
Συνάντηση Δημαρχου

     
Στις 23-2-2022, ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κορδίλας, μαζί μετον δήμαρχο του Δήμου Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τον βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση, είχαν κατά σειρά συναντήσεις στο ΥπουργείοΑγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον αρμόδιο Υπουργό  κ. Γιώργο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου και τη Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

    Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος των δύο Δήμων ειδικά και γενικότερα σε Πανελλαδικό επίπεδο και οι πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών.

   Ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, επέδωσε στον κ. Υπουργό το πρόσφατο ψήφισμα συμπαράστασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης προς τους αγρότες, της συνεδρίασής του της 17ης Φεβρουαρίου 2022, όπως επίσης επανέφερε στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν τεθεί από μέρους του, μεπρογενέστερα έγγραφα – υπομνήματα τα οποία είχαν κατατεθεί στην προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου και αφορούν τον αγροτικό κόσμο του Δήμου Δεσκάτης και γενικότερα της χώρας.

 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου