ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Κ.ΚΟΡΔΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Κ.ΚΟΡΔΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

     Στις 12 Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη,  ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κορδίλας, είχε συνάντηση στην Αθήνα, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον Υφυπουργό κ. Καραγιάννη.  

     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση,  καθώς και του δημάρχου Γρεβενών κ. Δασταμάνη και του αντιδημάρχου Γρεβενών κ. Τριγώνη.

    Σχετικά με το Δήμο Δεσκάτης,  ο κ. Υφυπουργός δεσμεύθηκε για την χρηματοδότηση έργων εσωτερικής οδοποιϊας, ύψους   350.000 ευρώ.

    Την ίδια ημέρα [12-7-2022], στη Βουλή, έγινε συνάντηση των ίδιων παραπάνω αναφερόμενων, με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, όπου μεταξύ άλλων, από τον δήμαρχο Δεσκάτης κ. Κορδίλα, εκτέθηκαν στον κ. Υπουργό τα ζητήματα που αφορούν το Κέντρο  Υγείας Δεσκάτης, όπως η δραματική υποστελέχωσή του, ιδίως σε ιατρικό προσωπικό, η αναγκαιότητα της  προμήθειας καινούργιου  ασθενοφόρου, η ενεργειακή του αναβάθμιση και τα εν γένει προβλήματα της λειτουργίας του.

    Τέλος, στις 14 Ιουλίου 2022, ημέρα Πέμπτη, ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας, συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου συζητήθηκε το πλαίσιο παρεμβάσεων στις ορεινές περιοχές,  με θέμα: «Ορεινοί Διάλογοι για το Στρατηγικό σχέδιο Ορεινότητας».

 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου