Συνεχίζονται τα μεγάλα έργα υποδομής  του Δήμου Δεσκατης στον πρωτογενή τομέα
Συνεχίζονται τα μεγάλα έργα υποδομής  του Δήμου Δεσκατης  στον πρωτογενή τομέα

ERGA2

Υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Δεσκάτης κ.Καραστέργιου Δημήτριου και του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας Σιαμίδης Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. η σύμβαση του έργου :« Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων 6 km και τεχνικών έργων» προϋπολογισμού 896.000 €, σύμφωνα με την υπ´ αριθμ. 15/2017, τεχνική μελέτη της ΔΤΥ Γρεβενών.
Συγκεκριμένα αφορά τους αγροτικούς δρόμους:
1) Στη θέση Καρατζά του Δημοτικού Διαμερίσματος Παλιουριάς
2) Αγροτικό δρόμο στη θέση «Κομμάτι» του Δημοτικού διαμερίσματος της Δήμητρας
3) Τον αγροτικό δρόμο από την είσοδο του Καρπερού που τέμνει κάθετα το δρόμο Καρπερό Κατάκαλη
4) Το δρόμο ο οποίος συνδέει τον Άγιο Αθανάσιο Δήμητρας με το δρόμο Παλιουριά -Δήμητρα.
Ακόμη θα κατασκευαστούν τεχνικά έργα από  κιβωτοειδής οχετούς και εγκιβωτισμένους σωλήνες που θα διευκολύνουν την πρόσβαση σε διάφορες αγροτικές εκμεταλλεύσεις.
Οι παραπάνω αγροτικοί δρόμοι χρησιμοποιούνται ως δρόμοι πρόσβασης σε καλλιέργειες, σε κτηνοτροφικές μονάδες, στις αγροτικές περιοχές Παλιουριάς Καρπερού και της Δήμητρας, αλλά και προς τον χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή Αγίου Αθανασίου παραπλεύρως του ρέματος «ΣΙΟΥΤΣΑ» στο τοπικό διαμέρισμα της Δήμητρας.
Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί  για τη Δημοτική μας αρχή προτεραιότητα και τη δέσμευση μας αυτή την κάνουμε πράξη με έργα.
Είμαστε δίπλα  στον πολίτη που καθημερινά αγωνίζεται και δυναμικά προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις λύνοντας χρόνια προβλήματα.

ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δήμαρχος Δεσκατης