ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 KONTONHS            ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

FILIPPOYSHS       MPOYTINOS

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ.Καραστέργιος Δημήτριος επισκέφθηκε την Αθήνα 18-21 Φεβρουαρίου 2016 προκειμένου να συναντηθεί με φορείς για να συζητήσουν την πορεία διαφόρων θεμάτων που αφορούν στο Δήμο μας.
Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Ι. Τσιρώνη και τον βουλευτή νομού Γρεβενών Χρ.Μπγιάλα στη Βουλή , όπου συζητήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η ολοκλήρωση της πολεοδομικής μελέτης Δεσκάτης ,η αξιοποίηση του δασικού μας πλούτου, τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης που προγραμματίζονται καθώς και η αδειοδότηση του ορειβατικού καταφυγίου.
Επίσης ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον υφυπουργό κ. Κοντονη και τους συνεργάτες του κ. Φιλιππούση και κ. Μπουτινο στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. της συντήρησης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Δεσκατης.
Ακόμη συζητήθηκε η ίδρυση κέντρου αθλητικής προετοιμασίας ,η κατασκευή κολυμβητηρίου , η προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτων πλαγιάς που θα διοργανωθεί από 19-25/6/16 στο Δήμο μας ,καθώς και η πορεία του προγράμματος άθλησης για όλους που εφαρμόζεται στο Δήμο μας.
O Δήμαρχος συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης κ. Γεωργούλη Δ. συζητώντας για την αδειοδότηση του ορειβατικού καταφυγίου του ΕΟΣ Δεσκάτης καθώς και για την ανάπτυξη του Δήμου μας μέσω της ανάδειξης της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων της περιοχής μέσω δικτύου πεζοπορικών διαδρομών.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

.