ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Θα ήθελα να συγχαρώ τους τρεις μαθητές της ρομποτικής ομάδας των ΚΔΑΠ Πληροφορικής του Δήμου Δεσκάτης, Γαλάνη Ιωάννη, Γκαραμπλιάνα Αριστείδη και Πέτσα Νικόλαο για την τέταρτη θέση και το βραβείο καλύτερου προγραμματισμού που κέρδισαν. Όπως επίσης και τους εκπαιδευτές τους, Μέμο Μπαγκράτσα Ιωάννη και Τσουλτσίδου Σωτηρία.
Εύχομαι ανάλογη συνέχεια και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ¨ΑΝΔΡΟΜΑΝΑ¨
Δήμου Δεσκάτης

Ιωάννης Αναγνώστου

Διάκριση για το ΚΔΑΠ του Δήμου Δεσκάτης
Για πρώτη φορά φέτος, ο Δήμος Δεσκάτης συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής της WRO. Συγκεκριμένα, η ομάδα που μας εκπροσώπησε ήταν 3μελής, σύμφωνα με τους κανονισμούς και διαγωνίστηκε με άλλες ομάδες σε περιφεριακό επίπεδο στις 16 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη.
Στο διαγωνισμό συμμετείχε η ρομποτική ομάδα των ΚΔΑΠ Πληροφορικής του Δήμου Δεσκάτης με το όνομα KDAP’o’tronics με επικεφαλή τoν Μέμο Μπαγκράτσα Ιωάννη, και βοηθό προπονητή την Τσουλτσίδου Σωτηρία, ενώ τα παιδιά που διαγωνίσθηκαν ήταν ο Γαλάνης Ιωάννης, ο Γκαραμπλιάνας Αριστείδης και ο Πέτσας Νικόλαος.
Να σημειωθεί πως τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τη ρομποτική για πρώτη φορά φέτος ενώ αξιοποίησαν γνώσεις από αρκετά μαθήματα όπως τα μαθηματικά, τα αγγλικά, την πληροφορική. Το πιο σημαντικό είναι ότι αξιοποίησαν τον χρόνο τους δημιουργικά, πήραν ερεθίσματα από τις άλλες ομάδες, διασκέδασαν, ενθουσιάστηκαν, συνεργάστηκαν, γέλασαν, ένοιωσαν υπερήφανα και ήρθαν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες.
Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θέση και το βραβείο καλύτερου προγραμματισμού, στην κατηγορία Ποδόσφαιρο 2Χ2 καθώς τα παιδιά εντυπωσίασαν με τις γνώσεις προγραμματισμού τους. Συνεχίζουμε με την επερχόμενη συμμετοχή μας στην Ολυμπιάδα ρομποτικής.