Πρόσκληση για το 4ο Μεγάλο Αντάμωμα Δεσκατιωτών
Πρόσκληση για το 4ο Μεγάλο Αντάμωμα Δεσκατιωτών

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ στο 4o (τέταρτο) μεγάλο αντάμωμα Δεσκατιωτών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 14 Αυγούστου 2017.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη της επιτροπής μεγάλου Ανταμώματος για τη συμμετοχή τους, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, μέλη συλλόγων – φορέων της Δεσκάτης και τους εθελοντές, για την προθυμία τους να συμμετάσχουν ανιδιοτελώς στην διοργάνωση των εκδηλώσεων.
Φιλοδοξούμε να προσελκύσουμε ετεροδημότες από όλες τις γωνίες του κόσμου ώστε να προσφέρουμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε με οικείους, συγγενείς και φίλους και να απολαύσουμε μια πανδαισία πολιτιστικών δρώμενων που προγραμματίζονται στα πλαίσια του μεγάλου Ανταμώματος.
Μουσικές βραδιές, ημερίδες ιστορίας, λαογραφίας, πολιτισμού, περιήγηση στην φύση, ξεναγήσεις στα πολιτιστικά μνημεία, εκδόσεις, διάθεση αναμνηστικών, μουσικοχορευτικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις, αναβίωση παλιών επαγγελμάτων και εργασιών, εκθέσεις φωτογραφίας και έργων τέχνης, αθλητικές εκδηλώσεις, αποτελούν τα συστατικά της διοργάνωσης ενός πραγματικά μεγάλου θεματικού Ανταμώματος.
Πάνω απ’ όλα όμως κυριαρχεί η αγάπη για την γενέτειρά μας την όμορφη Δεσκάτη.
Αυτό τον Αύγουστο ραντεβού στην Δεσκάτη!!!!
Σας περιμένουμε!!!!