ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε στις 16-12-2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης «ΝΙΚΟΣ ΜΙΓΚΟΣ», η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Δεσκάτης, Δημητρίου Κόττα και των νέων μελών του δημοτικού συμβουλίου και των συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. κ. Χαρίτων, ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Κόττα και στους νεοεκλεγέντες για γόνιμη και παραγωγική θητεία. Στη συνέχεια ακολούθησε το τελετουργικό της ορκωμοσίας και υπογράφηκε το πρωτόκολλο ορκωμοσίας από όλους τους νεοεκλεγέντες.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτριος Κόττας, στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, μεταξύ των άλλων, ευχαρίστησε την απερχόμενη δημοτική αρχή για το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει όλο αυτό το μεταβατικό διάστημα και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής του, κλείνοντας την ομιλία με τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά.
Την παράσταση έκλεψε, στο κλείσιμο της εκδήλωσης, η κόρη του δημάρχου Χριστίνα, με την καταπληκτική της ερμηνεία στα κάλαντα που τραγούδησε και αφιέρωσε στον πατέρα της.
Γραφείο Τύπου Δημάρχου