Να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να δοθεί το φυσικό αέριο την φετινή χειμερινή περίοδο
Να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να δοθεί το φυσικό αέριο την φετινή χειμερινή περίοδο
«Πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες, για να δοθεί η δυνατότητα να θερμανθούν με φυσικό αέριο οι κάτοικοι στην πόλη της Δεσκάτης, κατά την φετινή χειμερινή περίοδο», τόνισε , μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Δεσκάτης της Π.Ε Γρεβενών, Δημήτριος Κορδίλας.
 
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση , ανέφερε, ότι «υπάρχει καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό και την δέσμευση, για τον χρόνο παροχής του φυσικού αερίου στην Δεσκάτη , από την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.
 
Η εταιρεία έχει μεταβιβάσει την άδεια διανομής του φυσικού αερίου σε θυγατρική και αναμένει την έγκριση των νέων αδειών, που αφορούν και την πιστοποίηση της θυγατρικής εταιρείας, ως διαχειριστή του δικτύου στην περιοχή».
 
Ο Δήμαρχος Δεσκάτης, επεσήμανε για μία ακόμη φορά, «την ανάγκη να μειωθεί το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος θέρμανσης ,εξαιτίας του μακρύ και βαρύ χειμώνα,» θέτοντας και πάλι το αίτημα -που έστειλε με επιστολή του προς την Κυβέρνηση- «να χορηγηθεί επίδομα θέρμανσης στην περιοχή και σε άλλες μορφές καυσίμων, τις οποίες εξ’ ανάγκης χρησιμοποιούν οι κάτοικοι».
 
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Δεσκάτης