ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2024 – RUN DESKATI
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2024 – RUN DESKATI
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2024 – RUN DESKATI
 
Σε δύο μέρες πραγματοποιείται στη Δεσκάτη, ενόψει του εορτασμού των Κωνσταντινείων 2024, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός το RUN DESKATI. Μια αθλητική συνάντηση, η οποία διοργανώνεται όλα αυτά τα χρόνια από ανθρώπους που με απαράμιλλο πάθος, αγάπη και ενθουσιασμό εργάζονται αφιλοκερδώς για την επίτευξή της, πιστεύοντας στην ανυπέρβλητη αξία του αθλητισμού και του αθλητικού ιδεώδες.
Φυσικά για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση, χρειαζόμαστε τη δική σας Συμμετοχή! Ελάτε όλοι μαζί για να μεταφέρουμε το μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει!
Όπως έλεγε ο Νέλσον Μαντέλα: «Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Έχει τη δύναμη να εμπνεύσει. Έχει τη δύναμη να ενώσει τον κόσμο με έναν τρόπο που ελάχιστα άλλα πράγματα μπορούν. Μιλάει στους νέους σε μια γλώσσα που καταλαβαίνουν. Ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα».
Η ώρα εκκίνησης πλησιάζει! Σας περιμένουμε!
Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://event.athletopia.com/konstantineia2024
σήμερα έως τις 12:00 το βράδυ και με φυσική παρουσία μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο γραφείο που έχει διατεθεί στο Γυμναστικό Σύλλογο Δεσκάτης (δίπλα από την κάβα του Παπαχρήστου ) τις εξής μέρες και ώρες:
Παρασκευή: 17:30-19:30,
Σάββατο: 10:00 π.μ – 18:30,
Κυριακή: 8:00 π.μ.- 11:30 π.μ.
Τις ίδιες μέρες και ώρες μπορείτε να παραλάβετε και τον αθλητικό ιματισμό (τσάντα, μπλουζάκι, νούμερο).
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ