ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2023 – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2023 – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2023 – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Στα πλαίσια της διοργάνωσης από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και τον ΓΣ Δεσκάτης, σε συνεργασία με το Δήμο Δεσκάτης, των αγώνων δρόμων σε δημόσια οδό και ορεινού δρόμου, με την επωνυμία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2023», την Παρασκευή 7 Απριλίου οι φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων έκαναν μαθήματα κλασικού αθλητισμού στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίου Δεσκάτης. Στις 8 Απριλίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00 μ.μ.’, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλητές φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και θέμα ομιλίας : Βιωματικές δραστηριότητες της ειδικότητας κλασσικού αθλητισμού των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτριος Κορδίλας, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, τον Πρόεδρο των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κ. Διγγελίδη Νικόλαο, καθώς και τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχαρίστησε επίσης τον Προέδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμάνη Γεώργιο, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Αθανάσιο Φωλίνα για τη συνεισφορά τους στη συνδιοργάνωση των Κωνσταντινείων 2023.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο και Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δεσκάτης, ο Προέδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γεώργιος ο ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας, , ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Τριγώνης Χρήστος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Γρεβενών κ. Τζουβάρα Φωτεινή, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Βούλα Παχατουρίδου και Τασούλα Κελεσίδου ολυμπιονίκης, η ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Αθανάσιος Ράπτης γενικός γραμματέας ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και Δημήτρης Χαχάμης και πλήθος κόσμου, που παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον τις κατατοπιστικότατες και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των παραπάνω ομιλητών.
Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν βραβεύσεις.
Ο Δήμος Δεσκάτης βράβευσε τους: Δασταμάνη Γεώργιο, τον Διγγελίδη Νικόλαο και τη Βούλα Παχατουρίδου. Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Δημήτριο Κορδίλα, Δήμαρχο Δεσκάτης, το Δασταμάνη Γεώργιο Προέδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Γρεβενών, τον Αθανάσιο Φωλίνα Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, την Πρόεδρο του Γ.Σ. Δεσκάτης Κατή Μαρία και τον Προπονητή του Γ.Σ. Δεσκάτης Κώστα Λαγιόκαπα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ