Κινητές Ιατρικές Μονάδες
Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Αγαπητοί φίλοι/ες
Το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM), στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την καταπολέμηση διασποράς του Κορωνοϊού SARS-Cov-2 και της νόσου COVID-19 και τηρώντας τα μέτρα που ανακοινώνονται καθημερινά από το Υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, αναστέλλει προσωρινά τις αποστολές.
Η ομάδα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (KIM) μάχεται καθημερινά στην 1η γραμμή προσφέροντας την επιστήμη της ιατρικής στην υπηρεσία της φιλανθρωπίας για την υγεία όλων μας.
Παράλληλα και έχοντας χτίσει μία σχέση έξι (6) ετών, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης, θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και στη διάρκεια που δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες να είμαστε κοντά σας με τη φυσική μας παρουσία. Το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς είναι η πυξίδα μας και μας οδηγεί στη σκέψη, πως από το ελάχιστο μπορεί κανείς να φτάσει στο μέγιστο. Συναισθανόμαστε την αγωνία σας και σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία βρισκόμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας.
Ως εκ τούτου, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα, να θέτετε τα ερωτήματα σας, ώστε να λάβετε όποια πληροφορία χρειάζεστε από το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά, είτε ακόμη και με τηλεδιασκέψεις, όπου αυτό είναι εφικτό.
Επικοινωνείτε μαζί μας στο:
email: info@mmu.gr
τηλ.: 2102447694 08:00 -16:00 κιν.: 6951937521 16:00 – 20:00
Ευχή όλων μας, και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, να είμαστε πάλι δίπλα σας προσφέροντας με απαράμιλλη συνέπεια και αφοσίωση υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.
Γι’ αυτό δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.