Καταγραφή ελλείψεων σε Γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
Καταγραφή ελλείψεων σε Γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: Καταγραφή ελλείψεων βασικών υποδομών σε  γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις   και                            μονάδες  μεταποίησης.

     Ο Δήμος Δεσκάτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  θα προβεί στην καταγραφή των υφιστάμενων γεωργοκτηνοτροφικών  εκμεταλλεύσεων  των νόμιμων και των αυθαιρέτων καθώς και των εντός οικισμών, στην καταγραφή  των  ελλείψεων των νόμιμων και αυθαιρέτων  σε ύδρευση και ηλεκτρικό ρεύμα καθώς και την κατάσταση του δρόμου πρόσβασης προς αυτές και τυχόν ανάγκες του, ομοίως  για το δρόμο πρόσβασης σε τυχόν μονάδες μεταποίησης και άλλες επιχειρήσεις εν ενεργεία που απασχολούν έστω και έναν εργαζόμενο σε μόνιμη βάση με σκοπό την αναβάθμιση βασικών υποδομών.

    Κατόπιν των ανωτέρω  ο Δήμος Δεσκάτης  προσκαλεί  τούς  κατόχους γεωργοκτηνοτροφικών  εκμεταλλεύσεων  και μονάδων  μεταποίησης των κοινοτήτων  Δεσκάτης, Δασοχωρίου και Παρασκευής  να προσέλθουν στο Δημαρχείο Δεσκάτης με σκοπό την καταγραφή των ανωτέρω έως 30/12/2019  σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τέγο Βασίλειο , τηλ. 6973032058  και τον υπάλληλο Γαλάνη Κων/νο , τηλ. 2462351143 και τους κατόχους γεωργοκτηνοτροφικών  εκμεταλλεύσεων  και μονάδων  μεταποίησης των οικισμών  Καρπερού , Δήμητρας , Τρικοκκιάς, Άνοιξης, Τριφυλλίου, Κατάκαλης, Παλιουριάς, Παναγιάς  να προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα Καρπερού με σκοπό την καταγραφή των ανωτέρω έως 30/12/2019  σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Ορφανίδη  Χαράλαμπο , τηλ. 6984611093  και τον υπάλληλο Κούτουλα Γεώργιο , τηλ. 2462351830.

 

                                                           Ο Δήμαρχος Δεσκάτης

                                                            Κορδίλας Δημήτριος