ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.


   Στις 9 Ιουλίου 2021, επισκέφθηκε το Νομό Γρεβενών, μετά από πρόσκληση του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση, κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου.

   Στην ξενάγηση που έγινε στο κυβερνητικό κλιμάκιο, στο φαράγγι της Κοινότητας Σπηλαίου, όπου βρίσκεται  το περίφημο πέτρινο γεφύρι της Πορτίτσας, παραβρέθηκε και ο δήμαρχος του Δήμου  Δεσκάτης κ. Δημήτριος Κορδίλας, καθώς και η αντιδήμαρχος κ. Αρετή Ανδρώνη.

   Οι δύο εκπρόσωποι του Δήμου Δεσκάτης, έθεσαν υπόψη των ανωτέρω κυβερνητικών στελεχών, ζητήματα της αρμοδιότητάς των, που αφορούν το Δήμο Δεσκάτης και ειδικά με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Ζαχαράκη, συζητήθηκαν οι προοπτικές της ανάδειξης των αξιοθεάτων,   των μνημείων και του φυσικού πλούτου της περιοχής, κατά τρόπο ώστε,  ο Δήμος Δεσκάτης να αποτελέσει μελλοντικά έναν αξιόλογο τουριστικό προορισμό.

 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου