Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Αγίας Τριάδος στο Καρπερό
Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Αγίας Τριάδος στο Καρπερό
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με κάθε επισημότητα, το απόγευμα της Κυριακής, 23 Ιουνίου 2024, παραμονή του Αγίου Πνεύματος, στο Καρπερό, έγιναν οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Αγίας Τριάδος, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, του αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ιωάννη Τσακνάκη, του δημάρχου Δεσκάτης κ. Δημητρίου Κόττα, της προέδρου του Δ.Σ., αντιδημάρχων και αιρετών του Δήμου Δεσκάτης.
Τις εκδηλώσεις, που περιλάμβαναν εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και λιτάνευση της εικόνας, παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Στη συνέχεια, ακολούθησαν χοροί από τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων της Παλιουριάς και του Καρπερού στην κεντρική πλατεία του Καρπερού, καθώς και γλέντι με παραδοσιακή και ποντιακή ορχήστρα.
Πολλά Συγχαρητήρια στο Φυσιολατρικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου Καρπερού που οργάνωσε και επιμελήθηκε άρτια την εκδήλωση στο σύνολό της! Η δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες που προάγουν τον εθελοντισμό, διατηρούν την παράδοση και ενώνουν τον κόσμο με στιγμές χαράς!
 
Γραφείο Τύπου Δημάρχου