ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ, ΕΤΟΥΣ 2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ, ΕΤΟΥΣ  2022

       Ανακοινώθηκαν, στις 28-7-2022, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,   για τους   μαθητές που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2021-2022.

    Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας,  του ΓΕΛ Δεσκάτης,  του ΕΠΑΛ Δεσκάτης και του ΓΕΛ Καρπερού, κατά γενική ομολογία, μετά τις αξιοσημείωτες επιδόσεις που πέτυχαν, κατάφεραν να εισαχθούν σε  σχολές υψηλού επιπέδου και μάλιστα πολλοί από αυτούς,  στην πρώτη κατά σειρά,  σχολή της επιλογής τους.

    Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά,  λόγω της πανδημίας, όπως και οι αμέσως δύο προηγούμενες, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τις επιδόσεις που σημείωσαν, στις οικογένειές τους για τη συμπαράστασή τους στα παιδιά, καθώς και στους καθηγητές τους.

    Ευχόμαστε στους φοιτητές μας πλέον, καλές σπουδές και συγχρόνως καλή φοιτητική ζωή, στα δε παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της αρεσκείας τους,  ότι τούτο δεν αποτελεί αυτοσκοπό και η ζωή συνεχίζεται.

 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου