Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ
Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

braveush2  braveush1  braveush3

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ του Δήμου Δεσκάτης
Στην κατάμεστη από μαθητές, συγγενείς, εκπαιδευτικούς αίθουσα του Δημαρχείου βραβεύτηκαν οι μαθητές των λυκείων του Δήμου μας που πέρασαν με επιτυχία στις προηγούμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο κ.Καραστέργιο Δημήτριο ο οποίος συνεχάρη τους επιτυχόντες τονίζοντας ότι η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς και επιβράβευσης της αριστείας, της προσπάθειας και της επιτυχίας και ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους .Αναφέρθηκε επίσης στους γονείς και εκπαιδευτικούς των μαθητών για το σημαντικό τους έργο οι οποίοι δίνουν έναν δύσκολο αγώνα καθημερινά σε ένα περιβάλλον στο οποίο η παραπαιδεία ανθεί και δυσχεραίνει τις προσπάθειες τους.
Επίσης ανέφερε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα σχολεία μας διακρίνονται τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.
Όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές επενδυτικό περιβάλλον που θα δίνει τις ευκαιρίες στους απόφοιτους να εργαστούν και να προσφέρουν και ευχήθηκε στους επιτυχόντες καλή πρόοδο και μια λαμπρή σταδιοδρομία.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο Επιτροπής Παιδείας κ. Τζιώλα Ιωάννη και από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Δεσκάτης κα Χήτα Αικατερίνη.
Στην φετινή εκδήλωση δόθηκε βραβείο και στην μαθήτρια της Β’ Λυκείου Ξυγιντζή Ευτυχία η οποία έλαβε την 3η θέση στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό Λογοτεχνίας που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης υπό την αιγίδα της Unesco για το ποίημα που έγραψε με τίτλο «Αγάπη».
Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη την μαθήτρια για την επιτυχία της που φανερώνει το ταλέντο της και τον πλούσιο ψυχικό της κόσμο καθώς και την ικανότητα να επικοινωνεί εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στον δρόμο της δημιουργίας και της ποίησης.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ