ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

     Σε μια συμβολική και ουσιαστική πράξη, ενδεικτική της ιδιαίτερης ευαισθησίας τους για τους μαθητές, προχώρησαν την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008 ο Δήμαρχος Δεσκάτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Γενικού Λυκείου  βραβεύοντας τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Δεσκάτης που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας κατά το σχολικό έτος 2007 – 2008, καθώς επίσης και μαθητές που αρίστευσαν κατά το αντίστοιχο σχολικό έτος. Σε όλους τους επιτυχόντες δόθηκε τιμητικό βραβείο – αριστείο (έπαινος), ενώ στους πέντε μαθητές με τους μεγαλύτερους βαθμούς πρόσβασης (ένας εκ των οποίων πολύτεκνος, αν υπάρχει)δόθηκε συμβολικό χρηματικό ποσό (500,00 €  στον καθένα) από τον Δήμο μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2007 . Επίσης δόθηκε τιμητική πλακέτα στους πέντε πρώτους μαθητές από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου.

      Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αντινομάρχης Γρεβενών κ. Γιάννης Αναγνώστου, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Νίκος Μίγκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τηλέμαχος Καψάλης, οι Αντιδήμαρχοι Δεσκάτης κύριοι Γιάννης Ζαγκανίκας και Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Δεσκάτης κ. Ζήσης Κόγιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου κ. Δημήτριος Κορδίλας, ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Μπγιάλας, δημοτικοί σύμβουλοι, οι διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Γρεβενών κ. Δημήτρης Καραστέργιος, ο νέος  Πρόεδρος του ΕΜΟΔ κ. Χρήστος Μιχίδης, καθηγητές ,σύσσωμη η μαθητική κοινότητα και οι γονείς τους. Συνολικά βραβεύτηκαν 40 απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου καθώς επίσης και ο Σακαβάρας Νικόλαος του Αθανασίου μαθητής της Β' Λυκείου, με έπαινο και χρηματικό ποσό (500,00 €) για την τρίτη θέση (3η) που κατέλαβε Πανελλαδικά στον 7ο Ετήσιο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία κατά το Σχολικό Έτος 2007 – 2008 για μαθητές της Β' Λυκείου. Βραβεύτηκε ακόμη με έπαινο και χρηματικό ποσό (500,00€) και η Νασιοπούλου Αικατερίνη του Απόστολου μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου για την Πανελλαδική της διάκριση καθώς κατέλαβε την δεύτερη θέση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έκθεσης κατά στο Σχολικό Έτος 2007- 2008 για την 3η Δεκέμβρη με θέμα : «Διεθνής και Εθνική Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία» . Την εκδήλωση , που αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο μας από το 2004 και μετά, παρουσίασε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης και Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Δεσκάτης κ. Τηλέμαχος Καψάλης . Αναφέρθηκε γενικά σε θέματα παιδείας, στις θυσίες και στους κόπους των αποφοίτων πλέον για την επίτευξη των σκοπών τους. Ακολούθησε χαιρετισμός του Αντινομάρχη Γρεβενών, του Δημάρχου Δεσκάτης  και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Δεσκάτης. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει την προσπάθεια της νέας γενιάς για περισσότερη γνώση και μόρφωση και να συμβάλει στην κατάκτηση των υψηλών της στόχων, γιατί ζούμε σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την επανάσταση της γνώσης και της τεχνολογίας και σαν κοινωνία οφείλουμε να δίνουμε κίνητρα για ευγενή ανταγωνισμό. Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι κάτωθι μαθητές :

 ΤΣΙΚΝΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΙΩΑΝΝΑ  ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ.

 ΤΣΙΚΡΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ  ΙΩΑΝΝΑ  ΔΑΣ/ΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

 ΤΣΟΥΚΑΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

ΧΑΡΙΣΗΣ  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  ΚΛΕΑΡΧΟΣ  ΕΛΕΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ  ΧΡΥΣΟΥΛΑ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 2008 (10%)

ΕΠΩΝΥΜΟ         ΟΝΟΜΑ       ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ           ΟΝ. ΜΗΤΡΟΣ    ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΚΑΨΑΛΗ          ΓΕΩΡΓΙΑ     ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ          ΣΤΑΜΑΤΙΑ     ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΚΙΤΣΙΟΣ          ΚΩΝ/ΝΟΣ   ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ   ΒΑΣΙΛΙΚΗ       ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΑΝΩΛΗ          ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ   ΒΑΣΙΛΙΚΗ      ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΜΠΑΓΚΡΑΤΣΑ    ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΝΙΚΗ            ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΩΤΗΡΗ           ΝΙΚΟΛΕΤΑ  ΚΡΙΤΩΝ               ΘΕΟΔΩΡΑ      ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ.

ΒΡΆΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

1) ΜΠΡΑΣΙΝΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΙΑΣ   – ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ  : 18,92

1) ΧΑΡΙΣΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  ΤΟΥ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ  – ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : 18,92

3) ΚΑΤΣΙΑΦΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ – ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : 18,53

4) ΜΕΜΟΣ ΜΠΑΓΚΡΑΤΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑΣ – ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: 18,17

5) ΤΣΟΥΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΗΣ  – ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : 17,55

 ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

1)ΣΑΚΑΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Τρίτη (3η) Πανελλήνια Διάκριση σε Διαγωνισμό Αρχαίων Ελληνικών Μαθητών Β' Λυκείου  Σχ. Έτους 2007 – 2008)

2) ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ (Δεύτερη (2η) Πανελλήνια Διάκριση σε Διαγωνισμό Έκθεσης Μαθητών Γ' Γυμνασίου Σχ. Έτους 2007 – 2008 με Θέμα :   3η Δεκέμβρη : «Διεθνής και Εθνική Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία» . 

 _-__.jpg___-__.jpg

 

 

 

 

 

___-_.jpg_____2007-2008.jpg