ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ “MAMMA MIA” «ΜΑΓΕΨΕ» ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

  Θεατρική παράσταση στα Αγγλικά στη Δεσκάτη!

    Το ζεστό χειροκρότημα γονέων και μαθητών της Δεσκάτης κέρδισε η θεατρική ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "PASSPORT", η οποία παρουσίασε στα Αγγλικά το διάσημο μιούζικαλ "MAMMA MIΑ" σε μία πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 27 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Δεσκάτης.

      Η υπόθεση του έργου

    Με φόντο ένα ελληνικό νησί και εμπνευσμένο από την μουσική του φημισμένου μουσικού συγκροτήματος ABBA, το μιούζικαλ αφηγείται τις προσπάθειες της Sophie να βρει τον πατέρα της την παραμονή του γάμου της. Οι σχέσεις ενηλίκων και εφήβων, οι σχέσεις των ανθρώπων μιας γενιάς που πέρασε και μιας άλλης που έρχεται δοκιμάζονται, αναθεωρούνται και γίνονται τραγούδι και χορός, παρασύροντας τον θεατή σε ένα ατέλειωτο πάρτι.

      Οι συντελεστές της παράστασης

     Το φροντιστήριο εκτός από τον τομέα της εκπαίδευσης, δραστηριοποιείται και στα θεατρικά δρώμενα με φιλανθρωπικό σκοπό. Στην μουσικοχορευτική παράσταση πήραν μέρος χορεύοντας και τραγουδώντας μαθητές από την θεατρική ομάδα. Τις χορογραφίες επιμελήθηκαν οι κκ. Λίτσα Δανιηλάκη και Σωτηρία Βακρατσά, ενώ η σκηνοθεσία του έργου είναι της κ. Λυδίας Παπαχατζή. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, ήταν ο Δήμος Δεσκάτης. Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Νίκος Μίγκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Τηλέμαχος Καψάλης, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γιάννης Αναγνώστου, πολλοί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων.