Συνάντηση του δημάρχου με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα

12119174_10205203777794006_6638884806523653332_n

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 η συνάντηση του Δημάρχου κ. Καραστέργιου με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκη Δημήτριο, παρουσία των αντιδημάρχων κ.Χατζηζήση και κ. Αναγνώστου και του Προέδρου του ΝΠΔΔ κ.Τσιγάρα καθώς και του συμπατριώτη μας στρατηγού κ. Γκαλογιάννη Βασίλειου ,τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον του.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παραμονή της αστυνομικής δύναμης του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης ,και του τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Δεσκάτης ενόψει της αναδιοργάνωσης που προωθείται στις δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας.
Ο αρχηγός μας διαβεβαίωσε ότι η αστυνομική δύναμη θα διατηρηθεί με την συγχώνευση των δυο υπηρεσιών.
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται θετικότατη διότι θα συνεχίσει να διασφαλίζεται η ασφάλεια στην περιοχή μας, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην διατήρηση της ισορροπίας του κοινωνικού ιστού και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Ακόμη συζητήθηκε η δυνατότητα παραχώρησης δημοτικού κτιρίου για τη συστέγαση των δυο υπηρεσιών και δρομολογήθηκε η αποστολή κλιμακίου αρμόδιων τεχνικών για την διερεύνηση του θέματος καθώς και χρηματοδότηση των αναγκαίων υποδομών και παρεμβάσεων μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ