Συγχαρητήρια επιστολή για την βράβευση του κ. Σπανού Κωσταντίνου από την περιφέρεια Θεσσαλίας
Συγχαρητήρια επιστολή για την βράβευση  του κ. Σπανού Κωσταντίνου από την περιφέρεια Θεσσαλίας

Θερμά συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας διδάσκαλο ιστορικό ερευνητή και εκδότη κ. Σπανό Κωνσταντίνο, ο οποίος στις 17/02/2017 τιμήθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την έκδοση των εβδομήντα τόμων του θεσσαλικού ημερολογίου.
Σας ευχαριστούμε κύριε Σπανέ για την τεράστια προσφορά σας στην καταγραφή και ανάδειξη της ιστορίας και του λαογραφικού πλούτου του τόπου μας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας.
Το έργο σας είναι ανεκτίμητης αξίας και έχει αναγνωριστεί από την ακαδημαϊκή κοινότητα. η οποία σας τίμησε αρκετές φορές με αποκορύφωμα την βράβευσή σας 28 Δεκεμβρίου 2000 από την ακαδημία Αθηνών παρουσία του τότε προέδρου της Δημοκρατίας κύριου Στεφανόπουλου Κωνσταντίνου.
Ευχόμαστε να έχετε υγεία και να συνεχίσετε με την ίδια θέρμη το σημαντικό έργο σας ώστε να γιορτάσετε τους 100 τόμους του θεσσαλικού ημερολόγιου μαζί με τον γιο σας Βασίλειο. διευθυντή του θεσσαλικού ημερολόγιου στον οποίο μεταλαμπαδεύσατε το πάθος και την αγάπη σας για την ιστορική έρευνα .
Συγχαρητήρια για την πολύτιμη προσφορά σας!!!

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ