Ο δρόμος Ελασσόνας – Δεσκάτης «σταυροδρόμι ανάπτυξης»

Ευαγγέλου-Δήμαρχος Δεσκάτης

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Δημήτρη Καραστέργιο με τον Αντιδήμαρχο κ. Χατζηζήση Λάμπρο είχαν συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου στο δημαρχείο της Ελασσόνας την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015.
Οι δύο Δήμαρχοι, επιβεβαιώνοντας τους στενούς δεσμούς των δύο πόλεων, εξέτασαν σημαντικά θέματα που αφορούν και τις δυο περιοχές, με πρωταρχικό ζήτημα την ανακατασκευή του δρόμου Ελασσόνας-Δεσκάτης, έναν δρόμο ο οποίος, σύμφωνα με τους δυο δημάρχους, μπορεί να αποτελέσει έναν αναπτυξιακό κόμβο αφού είναι δυνατόν να συνδέσει την ΠΑΘΕ με την Εγνατία (Ε65).
«Η σύνδεση των δυο πόλεων μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό σταυροδρόμι ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής» τόνισαν σε δηλώσεις τους οι δυο άντρες, οι οποίοι πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα να επισκεφτούν τους Περιφερειάρχες Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας με στόχο να τους καταστήσουν αρωγούς στην προσπάθειά τους.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι δήμαρχοι Δεσκάτης και Ελασσόνας έθιξαν και το ζήτημα του φυσικού αερίου που απασχολεί και τις δυο επαρχίες.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ