Εκθέσεις σε Α’ Δημοτικό Σχολείο & Κεντρική Πλατεία Δεσκάτης

    Στο Α' Δημοτικό Σχολείο από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκθέσεις :

  • – Έκθεση φωτογραφίας από το σπουδαίο υλικό που διαθέτει η ΔΕΠΑΚΑΑ και ο Δήμος Δεσκάτης.
  • – Έκθεση ζωγραφικής από την ζωγράφο Βασιλική Μυλωνά και των μαθητών της και από την ερασιτέχνη    ζωγράφο Κατερίνα Καραγιάννη . Πολλά, όμορφα και σπουδαία τα ζωγραφικά έργα που εκτέθηκαν στο χώρο, από το πάνελ των ζωγράφων.
  • – Έκθεση λαϊκής τέχνης από τον συμπατριώτη μας Νίκο Ράντζα .Είναι ένα νέο τμήμα έκθεσης σε σχέση με την περσινή χρονιά και είχε μεγάλη απήχηση στους επισκέπτες της έκθεσης. Τα ξυλόγλυπτα έργα, κυρίως τραπέζια και ρολόγια φτιάχτηκαν με μεγάλο μεράκι, ιδιαίτερο ζήλο και κυρίως σπουδαίο ταλέντο από τον Νίκο Ράντζα. Συγχαρητήρια .

   Στην κεντρική πλατεία Δεσκάτης, στις 14 και 15 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε Έκθεση Βιβλίου και για πρώτη φορά Έκθεση Κεραμικής Ζωγραφικής . Στην Έκθεση Βιβλίου συμμετείχε το βιβλιοπωλείο του Βασίλη Κοτίτσα και η ανταπόκριση του κόσμου, υπήρξε αρκετά ικανοποιητική, σε σχέση με το θλιβερό ποσοστό που κατέχει η χώρα μας στην ανάγνωση βιβλίων και εντύπων. Επίσης λειτούργησε Έκθεση Κεραμικής Ζωγραφικής με σπουδαία εκθέματα από τον Αυστριακό Καλλιτέχνη Μάρτιν Κολ. Οι εκθέσεις θα πρέπει κάθε χρόνο να εμπλουτίζονται με νέα τμήματα, και γι' αυτό το λόγο είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις από όλους τους πολίτες του Δήμου μας και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμμετοχή τους στις παραπάνω εκθέσεις.

                                                                                                 Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Π.Α.Κ.Α.Α.

                                                                                                       Νίκος Τζιαφέτας