Εκδηλώσεις στο Προαύλιο Λυκείου

    Η αρχή έγινε την Πέμπτη 31 Ιουλίου με την «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ» και την παρουσία στο συγκρότημα του συμπατριώτη μας Αντώνη Παρασκευά . Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην συγκεκριμένη εκδήλωση που χόρεψε και γλέντησε , με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια , που ερμήνευσε η Θεσσαλική Κομπανία. Στη συνέχεια στο χώρο του Λυκείου πραγματοποιήθηκαν 3 θεατρικές παραστάσεις.

    Η πρώτη την Παρασκευή 1 Αυγούστου με τίτλο «Ζούγκλα TV – Υπάρχει Θέμα». Παρουσίαση : Ηλίας Γκέκας     Έπαιξαν οι ηθοποιοί : Δημήτρης Τζελάς, Ευδοξία Πετζάκη, Φίλιππος Γκιώνης, Ελένη Μπαξεβανίδου και Αντώνης Λαλάκος.

    Η δεύτερη την Κυριακή 3 Αυγούστου . Πρόκειται για Μουσική – Θεατρική Επιθεώρηση με τίτλο «…ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ….». Έπαιξαν οι ηθοποιοί : Χριστόφορος Ζήκας, Λευτέρης Μελέτης, Θεοδώρα Τσέπα, Γιάννα Καραγιάννη, Γιάννης Γριμακόπουλος, Κων/νος Ρονιοτόπουλος. Τραγούδησε ο Αλέξανδρος Χατζής . Σκηνοθεσία και κείμενα ο Θάνος Ζήκας, μουσική ο Σάκης Φιλίκης και χορογραφία ο Τζίμ Κάλλης.

    Η τρίτη την Τετάρτη 20Αυγούστου με τίτλο «ΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ». Έπαιξαν οι ηθοποιοί : Ηλίας Γκέκας, Αλέκος Αλεξανδρής, Σώτια Φωκά και Δημήτρης Σωτηριάδης.

   Όλες οι θεατρικές παραστάσεις είχαν μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική. Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου μας στα παραπάνω θέατρα, καταδεικνύει την έλλειψη του θεάτρου στην επαρχία . Με βάση τον παραπάνω άξονα, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να εντάξουμε στο πολιτιστικό καλοκαίρι πέντε συνολικά θεατρικές παραστάσεις, αφού εκτός από τις τρεις προαναφερθείσες , είχαμε επίσης ένα παιδικό θέατρο και ένα ποντιακό θέατρο στην Παλιουριά.

   Ευχαριστούμε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές όλως των θεατρικών παραστάσεων, καθώς και τους συνδημότες μας για την μαζική συμμετοχή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια μας να φέρουμε το θέατρο κοντά τους.

                                                                           Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Π.Α.Κ.Α.Α.

                                                                                  Νίκος Τζιαφέτας