ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε μια προσπάθεια να προάγει τη δημιουργική ικανότητα των πολιτών της επικράτειας και ταυτόχρονα να προβάλει τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου της χώρας μας, προκήρυξε τον διαγωνισμό «Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου».
Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται με τρεις φωτογραφίες, τις οποίες μπορεί να έχουν τραβήξει ακόμη και με το κινητό τους, να πείσουν μια επιτροπή δημιουργών, ότι η δική τους αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο τους. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληθεί να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα promo [διαφημιστικό 3΄ λεπτης διάρκειας] σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο «ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ» που θα σταλεί σε όλα τα φεστιβάλ τουριστικής και πολιτιστικής θεματολογίας και φυσικά σε όλα τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά την υφήλιο. Στόχος των δημιουργών θα πρέπει να είναι να κινήσουν το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών τους, όσο και των αλλοδαπών και να τους κάνουν να επισκεφθούν τον τόπο τους ή και να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. της υπευθύνου της ΕΣΕ: κ. Τζένης Κοσμίδου: 6944817234 και στο mail: info@senariografoi.gr

Γραφείο Τύπου Δημάρχου