Συνάντηση του Δημάρχου Δεσκάτης Κορδίλα Δημήτριου του Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Νεολαίας Τσιάκαλου Γεωργίου και του Προέδρου ΔΣ Κόγιου Ζήση με τους διευθυντές των σχολείων Β´θμιας εκπαίδευσης και συζητηθήκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

                                                                                                 Γραφείο τύπου...

 

Ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων της Ρίβα Tριανταφυλλιάς (καθαριότητα), Σαϊτσής Δημήτριος (Υδραυλικός), Τσικρίκη Αικατερίνη (καθαριότητα) πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2019 στο Δήμαρχειο Δεσκάτης . Καλή και δημιουργική θητεία στα νέα τους καθήκοντα.

                                                                                                  Γραφείο τύπου...

Συνεχίζονται οι λαϊκές συνελεύσεις στα ΔΔ του Δήμου Δεσκάτης για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος. Στις 5 Οκτ 2019 ο Δήμαρχος Κορδίλας Δημήτριος συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκε το ΔΔ Kαρπερού. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι προτάσεις των κατοίκων θα είναι ο οδηγός κατάρτισης του τεχνικού προγράμματος.

                                                                                               Γραφείο τύπου...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΓΚΩΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ  ΟΠΩΣ (π.χ. ΚΛΑΔΙΑ- ΞΥΛΑ- ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΠΛΑ- ΣΤΡΩΜΑΤΑ-ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ κ.λ.π.)  ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 24623 51812 ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κ. ΛΙΟΛΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ...

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ π.χ. ΤΣΑΠΑΚΙ, ΦΟΡΤΗΓΟ, ΤΡΑΚΤΕΡ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΑΤΙΕΡΑ ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ 21/10/2019 ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 24623 51812 ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΟΛΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Ο...

   Σας προσκαλούμε στην  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί την  15ην  Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη, και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Άδεια παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής Λαζαριώτης Χρήστος του Δημητρίου
  2.  Άδεια παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής Μυρτσιώτης Ιωάννης  του Δημητρίου
  3. Άδεια...

    Στις 8-9-10 Οκτωβρίου 2019 είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στους χώρους του Δημαρχείου Δεσκάτης τις ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.    Η αποστολή αποτελούνταν από 17 άτομα, (7) επτά Γιατρούς Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Οφθαλμίατρος, Χειρούργος, Ακτινολόγος, Ψυχολόγος, και Διαιτολόγος, μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό και τη γραμματεία.    Κατά την εδώ παραμονή τους οι Γιατροί εξέτασαν περίπου 700 συμπολίτες μας,...

   Λόγω σοβαρού προβλήματος στα αντλιοστάσια η βλάβη στο σύστημα ύδρευσης της Δεσκάτης θα αποκατασταθεί τις απογευματινές ώρες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.                                                                                               Γραφείο τύπου Δημάρχου

107ης Επέτειο Απελευθέρωσης Πόλης και Περιοχής Δεσκάτης 6-7 Οκτωβρίου 1912 Με τη δέουσα επισημότητα γιορτάστηκε η 107η επέτειος της μάχης – απελευθέρωσης της Δεσκάτης από τον τουρκικό ζυγό. Γραφείο τύπου Δημάρχου

Λ  

   Συνεχίζονται οι λαϊκές συνελεύσεις στα ΔΔ του Δήμου Δεσκάτης για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος.    Στις 3 Οκτ 2019 ο Δήμαρχος Κορδίλας Δημήτριος συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκε το ΔΔ Παρασκευής και Δασοχωρίου. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι προτάσεις των κατοίκων θα είναι ο οδηγός κατάρτισης του τεχνικού προγράμματος.

                                                                                                   Γραφείο τύπου...