Την Πέμπτη 19/11/2020 πραγματοποιήθηκαν rapid test στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Χασίων του Δήμου Δεσκάτης στο Καρπερό.
Από τα 36 δείγματα που πάρθηκαν βρέθηκαν όλα αρνητικά.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν rapid test στην Τρικοκκιά στην φάρμα των μινγκ(βιζόν),που από τα 20 δείγματα που ελήφθησαν υπήρξε 1 θετικό (κάτοικος Καρπερού).
Θερμή παράκληση σε όλους να τηρούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα διότι η διασπορά του ιού είναι μεγάλη και...

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτριος υποβλήθηκε σε rapid test σήμερα 19/11/2020.
 
Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, γι’ αυτό και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αναμένοντας τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ.
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ_5030026_1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓ. ΜΕΛΕΤΗ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ-ΕΠΙΚΑΙΡ.jsign ΑΝΑΛYTIKH_ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ_ 1ο ΝΗΠΙΑΓ_ΔΕΣΚΑΤΗΣ-ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ (1) 03_TEYD-1o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ (4)  

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτριος χορήγησε συνέντευξη την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 στο Δελτίο Ειδήσεων WEST CHANNEL ,στον δημοσιογράφο κ. Βακρατσά Δημήτρη για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Δεσκάτης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν rapid test στην Δημοτική Ενότητα Χασίων στο Καρπερό.

Αναφέρθηκε ότι οι πολίτες και οι συνδημότες μας πρέπει να τηρούν αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα και να...

Το Υπουργείο Εξωτερικών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα:«25 Χρόνια ένα Παιδί εμπνέει Όλα τα Παιδιά να Αλλάξουν τον Κόσμο»

Το Υπουργείο Εξωτερικών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματοποίησαν διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «25 Χρόνια ένα Παιδί εμπνέει Όλα τα Παιδιά να Αλλάξουν τον Κόσμο», την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ελλάδας στο Συμβούλιο της...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σταθερά

δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες εν μέσω της πανδημίας

 Σταθερές υπηρεσίες & Κάλυψη εκτάκτων αναγκών:

Δωρεάν – Πανελλαδικά – Όλο το 24ωρο – Καθημερινά – Απόλυτη τήρηση των κανόνων ασφάλειας

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σταθερά από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση ώστε να ανταποκρίνεται στα ολοένα αυξανόμενα αιτήματα υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους. Οι υπηρεσίες...

Σαράντα επτά χρόνια μετά από την αντιδικτατορική εξέγερση της νεολαίας στο Πολυτεχνείο, το 1973, τιμούμε τους αγωνιστές της Δημοκρατίας, τον ανώνυμο Έλληνα πολίτη που εγκαταλείπει το «εγώ» του για το «εμείς». Οι νέοι της εποχής εναντιώθηκαν στη χούντα των συνταγματαρχών και διεκδίκησαν το αιώνιο δικαίωμα στην ελευθερία. Οι φοιτητές στην Ελλάδα που ξεσηκώθηκαν τότε, υπενθύμισαν στον Έλληνα να διεκδικεί και να ελπίζει. Σήμερα, όσο...

 
O Δήμος Δεσκάτης απευθύνει θερμή παράκληση σε όλους τους δημότες να μην πραγματοποιούν περιττές μετακινήσεις,τηρώντας αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα που ορίστηκαν από την Κυβέρνηση στο πλαίσιο της γενικής καραντίνας που είναι σε ισχύ για την Πανδημία του Κορωνοϊού.
 
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ!!
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ...

 
Την Παρασκευή 13/11/2020 καθώς και την Δευτέρα 16/11/2020 θα βρίσκεται στο ΚΑΠΗ του Δήμου Δεσκάτης Αγροτικός Ιατρός για τη συνταγογράφηση φαρμάκων.
 
Η συνταγογράφηση θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα εξής τηλέφωνα:
1.)KAΠΗ Δήμου Δεσκάτης: 2462351138
2.)Γραφείο Δημάρχου: 2462351101
 
H παράδοση των συνταγών θα διανέμεται κατ’ οίκον από τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ