Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Δεσκάτης για τον πληγέντα Δήμο Καρδίτσας.

Άμεσα κινητοποιείται ο Δήμος Δεσκάτης, για να προσφέρει βοήθεια σε κατοίκους του Δήμου Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «Ιανό».
Γνωστοποιείται η δυνατότητα παροχής ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερό κ.α.) σε κατοίκους που πιθανώς αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά η συγκέντρωση...

 
Την Παρασκευή 18/09/2020 πραγματοποιήθηκε Συνάντηση με τον Διευθυντή Α' Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μήτσιαλο Δημήτριο παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Τσιάκαλου Γεώργιου,του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δεσκάτης κ.Μυλωνά Κωνσταντίνου ,την υπεύθυνη Ιατρό του ΕΟΔΥ την κ. Μπαμπαράμου Παναγιώτα καθώς και των Διευθυντών όλων των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Δήμου Δεσκάτης. Συζητήθηκαν θέματα όπως το πρωτόκολλο...

Το Σάββατο 19/09/2020 τελέστηκε Εσπερινός στο Εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου στην Βουνάσα στην περιοχή Κορομηλιά από τον Κυνηγητικό Σύλλογο Δεσκάτης.
 
ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ

Κακοκαιρία θα επικρατήσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το
απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) που θα ξεκινήσει από τα
νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και
καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά έντονα φαινόμενα προβλέπονται:
Την Πέμπτη (17-09-2020) από το απόγευμα, στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο κυρίως στα δυτικά τμήματα...

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτριος εύχεται σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «Καλή χρόνια με ασφάλεια και υγεία». Σύμφωνα με την τήρηση των μέτρων προστασίας και με υπευθυνότητα θα διαφυλάξουμε την νέα εκπαιδευτική χρόνια παρόλες τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας COVID-19. Με εκτίμηση Ο Δήμαρχος Κορδιλας Δημήτριος

 
Σήμερα 14/09/2020 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλα τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021 με την παρουσία του Δημάρχου Κορδίλα Δημήτρη,των Αντιδημάρχων,της Προέδρου ΝΠ Ανδρομάνας καθώς και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνα.
 
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές,εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά με...