Σήμερα 24/09/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Δεσκάτης με τον Δήμαρχο Κορδίλα Δημήτριο όπου συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του Γυμνασίου καθώς και διάφορα άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 

   ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων [Υπόψη Υπουργού κ. Νίκης Κεραμέως]. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. Γραφείο Βουλευτού Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Πάτση.

  1. Γραφείο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.
ΘΕΜΑ: Κατάργηση Τμήματος στο Γενικό Λύκειο Δεσκάτης.  Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ, Όπως πληροφορηθήκαμε από τη Διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Δεσκάτης καθώς και  από γονείς μαθητών που...

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Δεσκάτης για τον πληγέντα Δήμο Καρδίτσας.

Άμεσα κινητοποιείται ο Δήμος Δεσκάτης, για να προσφέρει βοήθεια σε κατοίκους του Δήμου Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «Ιανό».
Γνωστοποιείται η δυνατότητα παροχής ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερό κ.α.) σε κατοίκους που πιθανώς αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά η συγκέντρωση...

 
Την Παρασκευή 18/09/2020 πραγματοποιήθηκε Συνάντηση με τον Διευθυντή Α' Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μήτσιαλο Δημήτριο παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Τσιάκαλου Γεώργιου,του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δεσκάτης κ.Μυλωνά Κωνσταντίνου ,την υπεύθυνη Ιατρό του ΕΟΔΥ την κ. Μπαμπαράμου Παναγιώτα καθώς και των Διευθυντών όλων των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Δήμου Δεσκάτης. Συζητήθηκαν θέματα όπως το πρωτόκολλο...

Το Σάββατο 19/09/2020 τελέστηκε Εσπερινός στο Εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου στην Βουνάσα στην περιοχή Κορομηλιά από τον Κυνηγητικό Σύλλογο Δεσκάτης.
 
ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ

Κακοκαιρία θα επικρατήσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το
απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) που θα ξεκινήσει από τα
νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και
καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά έντονα φαινόμενα προβλέπονται:
Την Πέμπτη (17-09-2020) από το απόγευμα, στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο κυρίως στα δυτικά τμήματα...

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτριος εύχεται σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «Καλή χρόνια με ασφάλεια και υγεία». Σύμφωνα με την τήρηση των μέτρων προστασίας και με υπευθυνότητα θα διαφυλάξουμε την νέα εκπαιδευτική χρόνια παρόλες τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας COVID-19. Με εκτίμηση Ο Δήμαρχος Κορδιλας Δημήτριος