Λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης της Δεσκάτης απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της οδού Χρήστου Μπρόβα έως την διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων για το χρονικό διάστημα από την 18/11/2019 έως την 10/12/2019 καθημερινά και από ώρες 08:00 έως 16:00.      

   Ο Δήμος Δεσκάτης συμμετείχε στην έκθεση Philoxenia 2019 που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της ΗELEXPO στην Θεσσαλονίκη 8-9-10 Νοεμβρίου. Εκεί αναδείχθηκε η περιοχή μας ως τουριστικός προορισμός και έγινε προβολή του πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου μας με την παρουσίαση παραδοσιακών δρώμενων. Επίσης, αναδείχτηκε ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής μας.

Οι συμμετέχοντες εκθέτες από την περιοχή μας ήταν οι εξής :

Μηλοπαραγωγοί Νιάκας...

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος από Κατακαλη-Καρπερό μέσω Σουτσας!!!Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Δεσκατης  παρακολουθωντας την εξέλιξη των πλημμυρικων φαινομένων κ για την αποφυγή ατυχήματος παρακαλεί τους οδηγούς να επιλέξουν άλλη διαδρομή!!!!!

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Δεσκάτης στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων Τουριστικής Προβολής σύμφωνα με τον ετήσιο σχεδιασμό θα συμμετάσχει στην 35η Διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO και η οποία θα πραγματοποιηθεί από 08–10/11/2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 20:00μ.μ Για την αξιοποίηση της...

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 67 του Νόμου 3852/10
  2. Την ανάγκη συγκλήσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης

 

Σας καλούμε σε  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί την  29ην  Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τρίτη, και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Εκλογή  Εκπροσώπων  του Δ.Σ. στη Γενική...

   Στα πλαίσια της καταγραφής των υποχρεώσεων του Δήμου Δεσκάτης έναντι των δημοτών, παρακαλούνται όσοι δημότες έχουν αξιώσεις από το Δήμο να προσέλθουν στο γραφείο του Δημάρχου να τις δηλώσουν έως 04/11/2019.

                                                                                                Γραφείο τύπου Δημάρχου

   Συνάντηση του Δημάρχου Δεσκάτης Κορδίλα Δημήτριου του Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Νεολαίας Τσιάκαλου Γεωργίου και του Προέδρου ΔΣ Κόγιου Ζήση με τους διευθυντές των σχολείων Β´θμιας εκπαίδευσης και συζητηθήκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

                                                                                                 Γραφείο τύπου...