Ο ΟΠΕΚΑ, ακολουθώντας τη σταδιακή άρση των μέτρων της καραντίνας προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2020, με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις. Η Αγροτική Εστία βρίσκεται και φέτος στο πλευρό των αγροτών, της αγρότισσας μητέρας και του παιδιού μέσα από σειρά κοινωνικών προγραμμάτων που στόχο έχουν να ενισχύσουν οικονομικά και να ψυχαγωγήσουν τους...

Συνάντηση του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής υπηρεσίας  Δυτικής Μακεδονίας κ.Ράπτη Ιωάννη, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών και στελέχη του κλιμακίου Δεσκάτης με τον Δήμαρχο Δεσκάτης κ.Κορδίλα Δημήτριο. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν πυρασφάλεια και πυροπροστασία του Δήμο Δεσκάτης.

Κατόπιν υπουργικής απόφασης οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ( ΚΔΑΠ) του Δήμου Δεσκάτης ανοίγουν από την 1η Ιουνίου και θα λειτουργήσουν έως τις 31 Ιουλίου με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής που προβλέπονται.

Με εντολή του Δημάρχου Κ.Κορδιλα Δημήτρη έγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο,με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων ,παρουσία του Προέδρου.Δ.Σ Κ.Ζηση Κογιου και της Αντιδημάρχου Κ.Ανδρωνη Αρετής. Σκοπός της συνάντησης ήταν η όσο των δυνατών καλύτερη προετοιμασία τού Δήμου ,σε συνεργασία με τους διευθυντές ,εν όψη την επαναλειτουργία των σχολείων την 1 Ιουνίου. Στο επίκεντρο τέθηκαν τα θέματα της προστασίας της υγείας...

Αύριο Τετάρτη 27/05/2020 το δημοτικό στάδιο Δεσκάτης θα ανοίξει για τους πολίτες που αθλούνται τις παρακάτω ώρες: 10:00 -21:00 Τις ώρες 17:00-21:00 προτεραιότητα έχουν οι αθλητικοί σύλλογοι. Γι αυτό παρακαλούνται οι πολίτες αυτές τις ώρες να αποφεύγουν το συνωστισμό. Μέγιστο  όριο άθλησης 1 ώρα και αριθμός αθλουμένων 80 άτομα/ώρα. Μαζί σας θα πρέπει να έχετε το απαραίτητο δελτίο καταγραφής αθλούμενου. 

Υπεύθυνοι γυμναστές: 
Κακούσιου Αναστασία